Я чекаю тебе, Миколаю!

/Files/images/37/Рисунок1.jpg

Я чекаю тебе, Миколаю!

В грудні ніч є чарівна,
Бо з небесного човна,
Миколай на землю сходить
І дива усюди творить

Найулюбленіше свято дітей – свято Миколая. Зимової ночі перед дев'ятнадцятим грудня Святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається. Діти з нетерпінням чекають щедрого Миколая, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Він любить усіх людей, а найбільше слухняних і добрих . Це чудовий час подарувати казку дітям та й дорослим.

Діти середньої групи "Пізнайки" Золочівського НВК дарували казку усім присутнім у залі. В теплій атмосфері в очікуванні чудес, піснями, хореографічними композиціями, віршами, молитвою діти прославляли Святого Миколая. Малеча в іграх показувала, що вони дійсно слухняні та дружелюбні. В очах дітей засяяли іскорки надії на здійснення їхніх мрій, на появу чудес, коли почули голос Миколая із словами побажань.

На свято завітали також небесні ангелята, зоряний хлопчик, місяць із своїми зірочками, листоноша. І як же свято без екзотичних фруктів: банан, апельсин, мандаринка і звичайно смачних карамельок, шоколадок.

Цікавий сценарій, майстерна гра, чудові костюми і декорації – все це справило на дітей незабутні враження. Кожен герой свята отримав щедрі дари від небесних ангеляток.

Бурак В.В.,вихователь ДНЗ

/Files/images/37/Рисунок2.jpg /Files/images/37/Рисунок3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.