Зимова казка

/Files/images/36/Рисунок1.jpg

У передноворічні дні і дорослі, і діти очікують чудо-казку, яка б змінила життя на краще, допомогла б перетворити найсміливіші мрії у дійсність. Це було під силу наймолодшим учням «Школи радості» – учням 1-А класу, які підготували справжню «Зимову казку»!

Глядачі побували у засніженому лісі. Маленькі чарівниці дарували мандрівку у дитячі улюблені казки. Королева Зима, зимові місяці розповіли про холодні білі чари у природі, а легенькі сніжинки кружляли у веселому танку.

Білосніжка із гномами інсценізували новорічний оркестр.

Не обійшлося у казці без Королеви-чаклунки, Модниці Ягусі та розбишак-розбійників. Їхні запальні пісні і танці вразили усіх присутніх!

Буратіно із Мальвіною із веселою розвагою привітали казкових гостей із прийдешнім Новим роком. А лікар Айболить склав меню здорового харчування та рухового режиму дорослим і дітям впродовж новорічних свят. Попелюшка із Принцем у палаці закружляли у легкому вальсі…

Ні жартів, ні сміху не стерпіла Снігова Королева. Вона усіх заморозила, хугою-снігом запорошила. Навіть Зима не змогла чарівною силою здолати чарування Снігової Королеви.

Сильні та могутні богатирі – Котигорошко та його вірні друзі Вернидуб, Крутивус, Вернигора використали силу булав та злі чари знищили!

І ось прийшов Рік Новий. Рік щасливих, радісних подій. Щедро засіяли гостей свята маленькі посівальники.

Сієм, сієм, посіваєм, з Новим роком вас вітаєм!

Бажаєм, щоб всі ми у мирі жили,

Країна з країною дружили,

Щоб ми забули таке слово, як війна,

Щоб квітла Україна чарівна!

Першокласники подарували своїм батькам традиційні власноруч виготовлені та підписані вітальні листівки.

Укладач сценарію та режисер «Зимової казки» - Блозовська Н.І., автор новорічних пісень, їх постановок – Чуха М.Д., хореограф танцювальних композицій – Дьоміна Г.В., оформлення декораціями новорічної зали, виготовлення вітальних листівок – Заяць Л.В.

Блозовська Н.І., класний керівник 1-А класу.

/Files/images/36/Рисунок2.jpg /Files/images/36/Рисунок3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.