Територія Гідності

Найважливіше, що має особа, найцінніший Божий дар – це свобода та гідність. Саме тому 21 листопада 2013 року люди вийшли на Майдан. Саме тому вони непохитно стояли і вночі, і в мороз, і без страху йшли на смерть.

Поняття свободи та почуття власної гідності глибинні: це бути патріотом, брати відповідальність, дотримуватись прав та обов’язків, дбати про довкілля і, без сумніву, бути освіченим. Тому у Золочівському НВК було проведено Тиждень Гідності та Свободи, аби розкрити ці поняття якнайширше.

У понеділок, 21 листопада, на загальношкільній лінійці учні переглянули фільм «Революція Гідності. Золочів». Після перегляду школярі засвітили свічку пам’яті біля стенду Небесній сотні та вшанували загиблих Хвилиною мовчання. Цього ж дня адміністрація, учителі та учні 8 класу взяли участь у міському заході приуроченому третій річниці Майдану.

Учнівським врядуванням було підготовано та 23 листопада проведено радіопередачу «Гідність нації. Гідність молоді». Написала текст президент школи Жуковська Наталія (9 клас), а ведучими були Галас Ярина (7 клас) і Сенчук Дарія (8 клас).

Крім того, протягом тижня на стінівці «Гідність у віршах» учні могли читати поезію сучасних українських авторів.

На завершення, 28 листопада, відбувся брейн-ринг між учнями 7-9 класів. Членами журі були директор школи Сухецька Я.Д., заступник з НВР Tpoцька O.C. та президент школи Жуковська Наталія.

Зараз, коли наша країна стоїть на важливому рубежі кожен із нас повинен брати участь у боротьбі за її майбутнє. Кожен повинен воювати на своєму малому фронті. Воювати за чистоту вулиць, воювати за дотримання прав та обов’язків, воювати за освіченість нації.

Педагог-організатор, Захарчук О.В.

/Files/images/0000/dignity/20161121_093326[1].jpg /Files/images/0000/dignity/20161121_105023[1].jpg

/Files/images/0000/dignity/DSC_7605.JPG /Files/images/0000/dignity/DSC_7610.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 322

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.