Свято гарбуза

Із давніх–давен гарбуз займає почесне місце у традиціях, культурі, побуті, житті українського народу. Він прийшов до нас із Американського континенту, але набув великої популярності в Україні. Гарбуз - це яскравий компонент до смачних страв, частина народних традицій українців. Згадаймо дитячу пісеньку "Ходить Гарбуз по городу"!

25.10.2017р. у Золочівському НВК, вже традиційно, відбулось Свято гарбуза, на якому учні проявили творчі здібності, креативність і винахідливість, виявили свої художньо–естетичні здібності. Працюючи у командах, учні розвивали власні навички працювати у команді, приймати спільне рішення, гуртом працювати задля перемоги. Ініціаторами та організаторами свята стали педагог-організатор – Захарчук О.В., учитель трудового навчання – Заяць Л.В., учитель біології – Tpoцьka O.C.

Вихованці дошкільного підрозділу та учні 2-9 класів сумлінно підготувалися до свята, виготовили гарбузові дива. Учасники учнівського врядування організували голосування за найкращі, на думку учнів та педагогів, композиції.

Перемогли композиції у таких номінаціях:

«Найсмішніший» - композиція «Містер Х»;

«Найстрашніший» - композиція «Об’їдайко»;

«Найпатріотичніший» - композиція «Ходить Гарбуз по городу...»;

«Найказковіший» - композиція «Галявина метеликів»;

«Найкреативніший» - композиція «Хаос».

Цьогоріч учні 7 класу виготовили композицію «Гусениця» – найбільшу з усіх композицій.

Завершили свято веселими конкурсами та пізнавальним квестом, де учні змогли проявити спритність, вміння вирішувати завдання творчо.

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.