День Гідності і Свободи

21 листопада 2013 року - дата надзвичайно важлива для українського народу. Бо саме цього дня чотири роки тому цвіт нації - наше студентсво - піднеслось, щоб висловити, показати та довести владі і світові свою точку зору, свої переконання.

21 листопада 2017 року у Золочівському НВК, тепер уже в День Гідності і Свободи, ми роздумували над цими важливими та складиними поняттями. Висловлювали свої думки, слухали інших, шукали відповідей у книгах.

Для школярів молодших класів було проведено загальну ранкову зустріч. Сухецька Я.Д. і Захарчук О.В. разом із учнями 1-4 класів розмірковували що з це означає бути людиною гідною, і в чому наші гідність та свобода проявляється.

Старшокласники мали медійну зустріч, в ході якої переглянули ролик "Гідінсть - це..." зініційований, знятий та змонтований учасницями учнівського врядування Гутор Анастісією, Нечайко Поліною та Богонюк Анною. Ввідне слово мала директор НВК Сухецька Я.Д., пригадавши події початку Революції гідності, а після перегляду учні, які не знялись в ролику, але хотіли висловитись підходили до "вільного мікрофона".

Тепер ми знаємо, що означає бути людиною вільною та гідною! А ви?

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.