Уроки просто неба!

Цьогоріч наші школорадісні старшокласники традиційно вирушили на уроки просто неба, які відбулися у рекреаційній зоні Золочівщини – у сосновому лісі с.Зозулів.

Перша у цьому навчальному році подорож пройшла у атмосфері позитивного настрою, пізнавального інтересу на мальовничій природі, найбільшим завданням якої були цікаві тематичні заняття на природничу тематику,бесіди з екологїї - про правила поведінки у лісі, написання творчої роботи "Я і ліс".

Цей день - це нові знайомства,дружба,згуртованість, плани на навчальний рік.

Спершу кожен отримав свої завдання: написати твір про ліс, його охорону; спостереження за природою, розпізнавання грибів та їх назви; навчилися розводити багаття, побували на полігоні…

В Олімпійський тиждень пройшли змагання між учнями, хто краще покаже видатного спортсмена та його вид спорту. Було пізнавально й весело!

Усі із завданнями впорались. Попрацювавши, усі мали можливість відпочити, посмакувати свіжоспеченими на вогнищі сосисками, пограти спортивні ігри з м’ячем.

Позитивно налаштованими, збагаченими новими знаннямим та із усмішками на обличчі – школярі повернулись до своїх домівок.

Яворівська Н.В., педагог-організатор

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.