Конкурс патріотичної пісні у Золочівському НВК "Школа радості" - ДНЗ"

Наша дума, наша пісня

Не вмре, не загине

От де, люде, наша слава,

Слава України!

Т.Г.Шевченко

Українська пісня – це душа народу. Це безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до Батьківщини і ненависть до її ворогів. Вона пахне запашними чорнобривцями і материнськими теплими долонями.

Щира любов до української пісні 17 жовтня зібрала молодших школярів Золочівського НВК «Школа радості» - ДНЗ», щоб взяти участь у конкурсі патріотичної пісні, щоб пісенні джерела та джерельця злилися в одне співоче море, потужне і хвилююче. Кожен з виконавців вразив глядачів продуманим вибором репертуару та майстерністю виконання.

Школярі підготували до конкурсу такі патріотичні пісні: 1-А клас «В чистім полі козаки», 1-Е клас «Козаки», 2-А клас «Ой, шуми великий луже», 2-Е клас «Гей, зі Львова до Мукачева», 3-А клас «Ми – козаки», 3-Е клас «На вулиці сурма грає», 4-А клас «Там десь далеко на Волині», 4-Е клас «Там на горі, на Маківці».

В особливий спосіб були поціновані старання учнів, адже школорадісна родина мала за честь вітати гостей – делегацію освітян із с. Містки Сватівського району, що на Луганщині (під керівництвом директора школи Скляренко Н.І.), які відвідали Львівщину у рамках проекту «Змінимо країну разом», а також вони взяли на себе місію журі конкурсу патріотичної пісні. Щиро дякуємо їм за це!

Під час оцінювання виступів дітей журі враховувало зовнішній вигляд, виконання та оригінальність.

Бурхливі емоції й незрівняні враження у глядачів викликали виступи усіх учасників співочого заходу. Зі сцени лунали пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу і сучасні твори про незалежну Україну.

Співаючи, ми зазираємо у нашу історію, у минуле, намагаючись обережно побачити картини народження української нації. Коли звучить пісня, то серце наповнюється почуттям любові до рідного краю, до свого народу, до України.

Дякуємо класним керівникам 1-4 класів за організацію конкурсу, а класному керівникові 3-А класу Павлусь Р.Є. й учителю історії Леськів М.Г. за проведення свята. Бажаємо, щоб всі пам’ятали: лише від нас залежить доля нашої України. Тож бережімо нашу державу, бережімо одне одного.

Результати конкурсу будуть оголошені 26 жовтня на школорадісних сходинах. У цей же день відбудеться нагородження переможців.

Оксана Фелештин

/Files/images/FB_IMG_1539804551217.jpg

/Files/images/IMG_20181017_124337.jpg

/Files/images/IMG_20181017_123432.jpg

/Files/images/IMG_20181017_121219.jpg

/Files/images/IMG_20181017_124601.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 339

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.