«My world programs» в рамках ініціативи Meet and Code у нашому НВК «Школа радості»


18 жовтня 2018 року до Золочівського НВК «Школа радості» - ДНЗ» завітали гості із Злочівського економічного коледжу НУ «Львівська Політехніка», з метою – показати дітям світ програмування та інформаційних технологій. Заходи у рамках ініціативи призначені для того, щоб продемонструвати дітям і молоді, як із допомогою програмування можна втілити найсміливіші творчі ідеї. Завдяки Meet and Code вони мають змогу дізнатися, як ІТ працюють і впливають на повсякденне життя. Через дослідження широкого спектру технологій, цифрових тем і програмування вони зможуть розвинути навички, необхідні в сучасному світі.

Ініціатива Meet and Code підтримує заходи із кодування та цифрових технологій в Австрії, Болгарії, Хорватії, Чехії, Німеччині, Угорщині, Казахстані, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччині, Словенії, Швейцарії та Україні.

У серпні місяці Meet and Code цього року проходив другий раунд відбору подій із популяризації новітніх технологій та цифрового світу. Громадська організація «Золочівська агенція регіонального розвитку» стала переможцем цього конкурсу таотримала грант на організацію подій «My world programs», присвячених програмуванню/новітнім технологіям у Золочівському районі .

Тому у нашій «Школі радості» в рамках цієї ініціативи для дітей позбавлених батьківської опіки з дитячого будинкусімейного типу та інших учнів було проведено майстер-клас з ІТ технологій та відеопрезентацію «Золочів- Корнельський Університет (Нью-Йорк)» де працює наш земляк, відомий американський вчений, професор , Нобелівський лауреат з хімії Роальд Гоффман.
Модераторам і тренерами заходів були представники Агенції та викладач комп’ютерних технологій Золочівського економічного коледжу НУ «Львівська Політехніка» Ірина Олійник.

Діти мали можливість увійти у цікавий і загадковий світ цифрових технологій, відчути себе справжніми шукачами і пізнавальниками скарбів знань комп’ютерних технологій, а головне - зрозуміли як за допомогою програмування можна втілити найсміливіші творчі ідеї.

Заходи відбувалися в рамках ініціативи Meet and Code і проводилися за фінансування корпорації SAP. В Україні Meet and Code реалізовується разом із Ресурсним центром ГУРТ, який є партнером Глобальної мережі TechSoup

gurt.org.ua

#SAP4Good#codeweek#DigitalSkills#coding

/Files/images/20181018_145835.jpg

/Files/images/20181018_152111 (1).jpg

/Files/images/IMG_20181023_102942.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.