ШКОЛОРАДІСНІ СХОДИНИ

26 жовтня у Золочівському НВК відбулися школорадісні сходини, які розпочалися ГІМНОМ УКРАЇНИ. Для найменших класні керівники підготували ігри, цікавинки, інтерв’ю, в яких повідомлялися правила дорожнього руху, техніка безпеки та поведінка на канікулах… Учні старших класів під керівництвом М.О.Гарматюка також слухали інструктажі про техніку безпеки та правила поводження поза межами навчального закладу.

Директор НВК, Сухецька Ярина Дмитрівна, висловила подяку учням та нагородила почесними грамотами учнів за їх досягнення у навчанні та активну участь у шкільних заходах:

1. «Конкурс пісні і строю»: І місце – 9 клас; ІІ місце – 8 клас; ІІІ місце – 7 клас;

2. Конкурс кращого командира чоти»: І місце – Мудра Соломія;

3. «Конкурс патріотичної пісні»: І місце – 2-А клас; ІІ місце – 1-А клас; ІІІ місце – 3-А клас;

4. «Конкурс школорадісної казки до 100-річчя В.О.Сухомлинського»: І місце – 4-А клас – Костів Максим; ІІ місце – 6 клас – Лазорчик Віктор та 3-А клас – Сенчук Юстина; ІІІ місце – 6 клас – Блозовська Софія, 3-Е клас – Чуха Лук’ян, 4-Е клас – Галас Дем’ян;

5. Конкурс малюнка «Стоп-кадр» за творами В.О.Сухомлинського

6. «Конкурс на найкращий ЛЕПБУК». Також усі, хто брав активну участь у конкурсах, отримали школорадісні подяки та солодощі…

Отож, з гарним настроєм в усіх розпочались довгоочікувані канікули! А вже 5 листопада Золочівський НВК з теплими обіймами радо зустріне наших любих вихованців!!!

Кiлькiсть переглядiв: 374

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.