Засідання учителів природничо-математичного циклу ОО №2

10.01.2019 р. на базі Золочівського НВК «Школа радості»-ДНЗ» відбулось засідання учителів природничо-математичного циклу ОО №2.

Сьогодні в освітній галузі є ряд проблем, які хвилюють педагогів та потребують вирішення, саме такі питання висвітлили учителі Золочівського НВК у своїх доповідях, презентаціях.

Учитель математики Радовець Н.Я. презентувала колегам досвід використання елементів програми PISA на уроках математики, поділилась власними зразками контрольних робіт, укладених на основі завдань програми PISA. / /

Учитель фізики Грушанська Г.Б. розповіла про особливості роботи з фізичними дослідженнями з використанням можливостей ІКТ, презентувала власний досвід роботи.

Учитель географії Городиловська Л.Є. обговорила з колегами можливості використання методів дослідження на уроках географії.

Проблема критеріїв оцінювання та моніторингу результатів навчальної роботи учнів на уроках природничо-математичного циклу є одвічною проблемою учительства, деякі особливості оптимізації цього процесу у школі висвітлила у своїй презентації учитель біології та хімії Tpoїцьkа O.C.

Продовжили засідання дискусією з проблем популяризації природничо-математичної освіти, особливостей оцінювання навчальних досягнень учнів, важливості популяризації технічних спецільностей серед випускників освітніх закладів.

уч. інформатики З.В.Руденська

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.