"Мить! Зупинись..."

Випускний вечір у Золочівському НВК «Школа радості»-ДНЗ»!

Ось і закінчився навчальний рік. Спливли в історію контрольні, самостійні і ДПА, яке змусило хвилюватися усіх дев’ятикласників. Звичайно, що і контрольні і самостійні ще обов’язково будуть, але, на жаль, не у класних кімнатах «Школи радості».

14 червня відбулося свято «Мить! Зупинись…» -випускний вечір вручення першого документа про освіту. Усім учням, класному керівнику Оксані Йосифівні Шевчук, батькам, педагогам, гостям свята було щемливо і тривожно на серці. Адже в цей, справді, нелегкий час наші школярі вирушають у незвідану путь. І найважче для нас і для них – подорож, у яку вони вирушають без своєї команди та підтримки, без своїх любих однокласників та вчителів. Як складеться доля кожного – таємниця навіть для них. Та подумки кожен бажав один одному щастя, мирного неба над головою і, головне, не забувати один одного і те, що назавжди залишиться в стінах школи.

Свято продовжується… Для випускників та їх батьків були представлені такі хореографічні композиції : «Сучасний коктейль», «Крила» /керівник Г.В.Дьоміна/, «Капелюх», у виконанні випускників /керівник С.Т.Заброцька/, дев’ятикласники дарували чудові пісні /керівник М.Д.Чуха/

Завдяки Г.І. Завальнюк, першій вчительці, учні 9 класу повернулися у 1 клас, пройшли ще раз кумедними, подекуди важкими етапами свого дитинства та навчання, а також отримали цукерки, які колись знаходили на цукерковому дереві під час підготовки.

О.С. Троцька, заступник директора, мала можливість потішити випускників та їх батьків дуже цікавими, кумедними, можливо для них, вперше почутими фактами, а також пригадати, як учні розвивалися, відкривали себе та свої таланти.

Батьки також мали зможу поділитися з нами своїми спогадами й знаннями про своїх дітей – випускників, тому для них був проведений цікавий інтерактив.

І ось настала найбільш хвилююча та радісна мить в житті дев’ятикласника – отримання документів про базову середню освіту, які вручила директор НВК Ярина Дмитрівна Сухецька. Слова настанови, вдячності, вітання.

А далі лунають щирі, теплі слова вдячності від випускників «Школи радості», а також побажання від педагогів, батьків.

Шкільне свято випускного вечора було наповнене атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.
Дякуємо усім,хто долучився до свята, хто вклав у нього частинку своєї праці та наснаги! І по-особливому дякуємо батькам за чудових, талановитих дітей, вчителям за гідну працю.

Дякуємо ведучим свята М.Г. Леськів, Н.І.Гошко, а також класному керівнику Оксані Йосифівні Шевчук за наставництво, підтримку, за ту любов, яку дарувала дітям і таке гарне емоційне свято!

С.Т. Заброцька, педагог - організатор

/Files/images/001819/vipuskniy_vechr/IMG_6963.JPG/Files/images/001819/vipuskniy_vechr/IMG_7389.JPG/Files/images/001819/vipuskniy_vechr/IMG_6867.JPG/Files/images/001819/vipuskniy_vechr/IMG_7207.JPG/Files/images/001819/vipuskniy_vechr/IMG_6839.JPG/Files/images/001819/vipuskniy_vechr/IMG_6822.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.