Андріївські вечорниці без ворожіння існують!

/Files/images/001819/19-20/79195896_1291108397756860_4149696886275571712_o.jpg

Де панує неповторний дух жартів та веселих пісень, де ллється повноводною рікою мелодійна українська пісня , де парубки силою міряються, а дівчата, наче квіточки мліють від задоволення приготування вареничків та вишивання, там проходять зимовими вечорами веселі українські вечорниці!

Тому, 13 грудня, учні старших класів мали можливіть взяти участь у цих забавах, повернутися у минуле і на власні очі побачити сільське життя, українські традиції під час вечорниць.Була створена вистава, актори якої показали, що Андріївські вечорниці без ворожіння існують. Метою вистави , з одного боку, було ще раз показати наскільки цікавими є українські традиції, багатою наша культура, а з іншого - наголосити на важливості "фільтрації" язичницьких звичаїв, які переймаємо від предків

.Дякуємо режисеру і постановнику вистави - О.В.Захарчук, М.Д.Чусі - за музичний супровід і гарні, по - справжньому, українські пісні, Г.В.Дьоміні - за хореографічну композицію.

А також учасникам, які блискуче зіграли свої ролі: Анні Шейген, Софії Лип'як, Олександрі Терещук, Юлії Дмитрак, Катерині Берегулі, Дмитру Коменді (учні 7 класу); Вікторії Байовській, Тарасу Ковбасі, Христині Юрченко , Богдану Розхідченку ( учні 8 класу) і Ярославу Вишинському ( учень 9 класу). Участь у виставі взяли і вчительство: Наталія Яворівська , вчитель образотворчого мистецтва та Соломія Заброцька, педагог - організатор.

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.