Зимова казка

У передноворічні дні і дорослі, і діти очікують чудо-казку, яка б зміцнила сподівання на краще майбутнє. Учням 1-А класу – наймолодшим учням «Школи радості» це було під силу! Маленькі актори зі своїми учителями підготували справжню «Зимову казку»!Феї мандрували у казку, гортаючи сторіночки чарівної книжки. У новорічну дивовижну ніч, коли творяться дива, глядачі зустрілися із королевою Зимою, Вітром, Сніжком та Морозцем.Гарний настрій створив легкий вальс білих сніжинок та яскравих зірочок. Були жарти, запальні пісні і танці веселих пташат, звірят та сніговиків. Кожен з них підготував для новорічної ялинки-красуні свою прикрасу.

А веселі «Танці-забавлянці» заполонили навіть глядачів! Діти подарували своїм батькам перші власноруч виготовлені та підписані вітальні листівки.Особливістю свята став Вифлиємський вогонь миру, який принесла скаутська організація ПЛАСТ.Дякую за можливість побувати у новорічній диво-казці справжнім маленьким акторам– щирим та милим дітям 1-А класу!

Спасибі батькам, бабусям, дідусям та гостям за гучні оплески та гарний настрій. Вдячна колегам: Заяць Л. В.– за плідну співпрацю, оформлення новорічної зали, виготовлення листівок; Рудій І.В. та Чусі М.Д.–за музичний супровід, Заброцькій С.Т.–за хореографічні композиції та світлини.

Із прийдешнім Новим роком Та з Різдвом усіх вітаєм.Хай Господь родину кожну В рік Новий благословляє!

Блозовська Н.І., класний керівник 1-А класу

/Files/images/001819/19-20/80480426_1298794530321580_4280147056078618624_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.