Вільям Шекспір – відомий англійський драматург

/Files/images/90/Рисунок1.jpg

16 травня у Золочівському НВК « Школа радості» учитель англійської мови Гошко Надія Ігорівна разом із учнями провели загальношкільну лінійку

«Вільям Шекспір – відомий англійський драматург».

Дванадцята година ночі, а спати зовсім не хочеться. Слова і фрази переповнюють розум і серце, все хочеться занотувати, нічого не пропустити. Все важливо, все необхідно. Можливо, забувши про все і залишивши галасливу компанію друзів-акторів, які святкували закінчення чергового спектаклю, не помічаючи плину часу, багато-багато років тому в далекій Англії творив свої безсмертні п’єси великий Вільям Шекспір.

«Весь світ – театр», «Бути чи не бути? Ось у чому питання» - це відомі вислови. Друга половина 16 століття і початок 17 століття – це «Золота доба англійської літератури». Це був час Англійського Ренесансу, який іноді називають епохою Шекспіра.

Учні розповіли про життєвий та творчий шлях В . Шекспіра, цікаві відео додали захоплення та бажання вслухатися у кожне слово.

Ведучими були учні 7 класу Собистинський Т , Сенчук Д., Коваль О. та учень 9 класу Голова М. Сонети читали учні 7 класу Курченко В., Долинний Д., Фенчак В., учні 6 класу Галас Я., Дубно М., учень 9 класу Галабурда Тарас. У ролі В. Шекспіра та його чарівної музи був учень 7 класу Яців Ю. та учениця 8 класу Мисяк Яна.

Дякую учням за сумлінну підготовку, активність, старання, бажання вчитися та пізнавати щось нове.

З творів Шекспіра зрозуміло, що кожен повинен боротися за своє щастя. Влада і любов – це не синоніми. Ми можемо купити владу, але не любов. Любов – понад гроші і смерть.

Гошко Н, І., вчитель англійської мови

/Files/images/90/Рисунок2.jpg/Files/images/90/Рисунок3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.