Самовдосконалення і розвиток - місія кожного педагога

У вівторок, 31 жовтня, педагоги Золочівського НВК "Школа радості" - ДНЗ" наполегливо працювали, розвивались, вчились нового.

Розпочався день тренігом з користування мультимедійною дошкою (Smartboard), який провела Бучинська Н.Д., учитель інформатики. Педагоги здобули базові навики використання дошки та вправлялись у її можливостях.
Далі відбулось перше заняття клубу англійської для учителів. Волонтер Корпусу Миру США Карла та педагог-організатор + вчитель англійської мови Захарчук О.В. розділили урок на два блоки: розмовні фрази та мова комп’ютера. На кінець заняття учителі вміли представити себе та сказати, де працюють, - англійською, а також вивчили слова, які найчастіше зустрічаються при роботі з комп’ютером та Інтернетом.
Заключним етапом була педрада. У ході роботи директор Сухецька Я.Д. ознайомила педагогічний колектив із основними змінами щодо нового Закону України «Про освіту». Обговорили нові терміни, усвідомлювали повноваження та відповідальність, які отримали керівники закладів освіти, отримали домашнє завдання.
Троцька О.С., заступник директора, звітувала про І етап учнівських олімпіад, систематизувала правила ведення ділової документації, а також розповіла про умови сертифікації для учителів.
Нечайко Т.В., класний керівник 1-А класу, розповіла про хід пілотування проекту Державних стандартів початкової освіти, а Дьоміна Г.В., психолог, та класні керівники й вихователі доповідали про адаптацію трирічок, першо-та п'ятикласників.
Чому критичне мислення таке важливе у сучасному світі та як його можна розвивати в учнів на різних уроках? Про це розповіла Дудар Х.Т., класний керівник 3-Е класу та атестант 2018 року.
Самовдосконалення і розвиток - місія кожного педагога. Тому у «Різному» Блозовська Н.І., Головко І.Р. та Сухецька Я.Д. поділились своїм досвідом участі у тренінгах для учителів і керівників щодо висвітлення християнських цінностей у місії навчального закладу та = місії кожного педагога.

Попрацювали на славу!

Захарчук О.В., педагог-організатор

/Files/images/0017-18/pedmaysternst_geograf/20171031_113721.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 329

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.