Плекаємо патріотів - методоб'єдання у дошкіллі!

02.11.2017 року у дошкільному підрозділі «Чародій» відбулося засідання методичного об’єднання вихователів за темою «Плекаємо патріотів».

Вихователь старшої групи Бондаренко Н.М. провела коучинг /коучинг— це мистецтво сприяти підвищенню результативності, навчанню й розвитку іншої людини/ «Патріотичне виховання: як зробити дієвим», під час якого вихователі говорили про те, як виховати справжніх патріотів, високоморальних особистостей, яким притаманні загальнолюдські цінності та любов до Батьківщини. Під час вправи «Риси патріота», вихователі зрозуміли, які завдання стоять перед ними щодо виховання дітей, також розглянули форми і методи роботи, традиційні та сучасні.

У грі «Абетка форми роботи з батьками», вихователі дізналися про дієві методи та форми роботи з батьками, які можна використовувати задля оптимізації патріотичного виховання дошкільнят.

Вихователь молодшої групи Бурак В.В. провела тренінгове заняття «Патріотами не народжуються», під час якого довела, що саме від нас вихователів, батьків, залежить виховання справжніх українців та наше майбутнє.

Визначивши завдання, вихователі говорили про умови, які необхідні для формування основ патріотизму, проаналізували наскільки вони забезпечують ці умови для своїх дошкільнят.

Наприкінці засідання, вихователі склали план дій щодо реалізації національно-патріотичного виховання у дошкільному підрозділі Золочівського НВК .

Голова МО Умарова Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.