Тиждень правових знань

Впродовж минулого тижня, з 13.11 по 17.11, у Золочівському НВК насичено та творчо пройшов тиждень правових знань. Підготувала і провела його молодий учитель історії та правознавства Рибак Олена Сергіївна.

Традиційно, у понеділок відбулась загальношкільна лінійка. Учні ознайомились із планом роботи, отримали перші завдання, а також переглянули відео про права дітей.

Вівторок – конкурс малюнка на правову тематику. Середа – радіо-урок на тему «Закони в житті людей».

У четвер учні 8-9 класів успішно впорались із тестуванням, перевіряючи свої знання з правознавства.

На завершення тижня було проведено брейн-ринг «На терезах Феміди», в якому змагались три команди, сформовані з учнів 8 та 9 класів. Гру було розділено на три раунди, кожен з яких складався із цікавих і пізнавальних завдань, спрямованих на розвиток громадянської відповідальності, критичного мислення та вміння розв’язувати проблемні ситуації. Переможцями брейн-рингу стала команда «Верховна /з/рада», друге місце посіла команда «Середньовічний суддя», а третє місце – «Нова поліція».

Тим часом, у початкових класах на правову тематику пройшли ранкові зустрічі, казкова вікторина і, навіть, уроки малювання. У 1-Е, крім того, відбулась бесіда «Право очима дітей».

/Files/images/0017-18/ssh/pravov_znannya/IMG_20171117_164718.jpg /Files/images/0017-18/ssh/pravov_znannya/IMG_20171117_164415.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.