Уроки мужності

СИЛА НЕСКОРЕНИХ!

Ми маємо ким гордитися!

У четвер, 15 жовтня 2015р., гостинно відчинила свої могутні ворота Золочівська танкова військова частина для учнів 2 та 3 класів Золочівського НВК «Школа радості».

Школярі разом із класними керівниками (Завальнюк Г.І. та Нечайко Т.В.) під керівництвом батька учениці 2 класу Сухової Вероніки, капітана, учасника АТО, Сухова Олександра провели урок мужності на оглядовому майданчику військових боєвих машин. Дитячі оченята були подивовані величчю танків, БТР,БТЛ, що приїхали із зони АТО, яким стільки років, скільки їхнім батькам, а й навіть – у двічі більше. Та золоті руки військових майстрів їм дають нове дихання, бо вони повинні врятувати ще не одне життя мужньому солдату. Засипала дітвора безліччю запитань про будову машини, значення кожної деталі у танку, спроможністю долати сушу та водойми і т.д. Неймовірні емоції в учнів викликало приміряння дуже важкого бронежилету, каски, тримання у руках справжнього автомату.

Завершуючи екскурсію школярі теплими словами подякували усім військовим, які щодня стоять на захисті нашої Батьківщини, та вручили листівки ( які їм допомогла підготувати учитель трудового навчання Двірник Н.Т.) із ангеликом, який їх охоронятиме від усього злого.

Долаючи стежки військової частини, поміж багатьох чоловіків – солдат, ми зустріли тендітну жінку у військовій формі – це була мама учениці 3 класу Дмитрак Юлії , медичний працівник даної військової частини - Дмитрак Наталія. Так, не лишень чоловіки захищають країну, а й велика кількість жінок докладають чимало зусиль, щоб ми жили у мирі, рятуючи поранених бійців.

Дякуємо Вам!

Солдате, воїне вкраїнський!

Тримайся, рідний, сильний ти!

Бо дух у тебе український!

Бог допоможе з висоти!

Хай буде мир на Україні!

Всім воїнам – тепло долонь!!!

Завальнюк Г.І.

/Files/images/1/Рисунок1.jpg /Files/images/1/Рисунок2.jpg /Files/images/1/Рисунок3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.